Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 18 januari 2021 (Coronavirus)

Helaas is er een bewoner van AAH Etten-Leur positief getest op het coronavirus. Wij wensen deze bewoner veel sterkte en een spoedig herstel.

We hebben ook goed nieuws: de uitslagen van de (preventief) geteste bewoners zijn negatief. Dit betreft een bewoner van De Willaert Zilverwiek, vier bewoners van De Willaert Bronswiek, twee bewoners van De Willaert Goudwiek, twee bewoners van De Willaert Koperwiek en een bewoner van een woongroep op De Willaert.

Zestien bewoners van De Willaert zorgappartementen zijn voor de tweede keer preventief getest. Alle zestien bewoners zijn negatief getest op het coronavirus. Vier bewoners van woongroepen op Het Anbarg en een cliënt van AAH Etten-Leur zijn ook negatief getest op het coronavirus.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.