Mail ons Bel ons

De cijfers van mei (Coronavirus)

25 mei 2021
Er is goed nieuws te melden: 25 bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft zes bewoners van zorgappartementen en een bewoner van een woongroep van De Willaert, een cliënt van Tijdelijk Verblijf en een bewoner van Het Anbarg, een bewoner van Franciscushof, veertien bewoners van woongroepen van Contrefort en een cliënt van Avoord AanHuis

17 mei 2021
De afgelopen dagen zijn er zeven bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van Kloostergaard, twee bewoners van woongroepen van De Willaert, een cliënt van Hospice Marianahof, een cliënt van Rijserf en een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg.

10 mei 2021
Er is goed nieuws: een cliënt van Avoord AanHuis is hersteld van het coronavirus.

Daarnaast zijn veertien bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van Kloostergaard, twee cliënten van Hospice Marianahof, drie cliënten van Avoord AanHuis, twee bewoners van Rijserf, drie bewoners van woongroepen van Het Anbarg en twee cliënten van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg.

3 mei 2021
Er is goed nieuws: vier bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van zorgappartementen Rijserf, een cliënt van Hospice Marianahof en een bewoner van Franciscushof.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.