Mail ons Bel ons

Update coronavirus n.a.v. persconferentie 17 november 2020

Op dinsdag 17 november heeft het kabinet tijdens de persconferentie aangekondigd dat Nederland terug gaat naar een ‘gedeeltelijke lockdown’. Wat betekent dat voor onze bewoners en hun naasten:

Bezoek: Voor bewoners van een appartement geldt: u kunt maximaal drie bezoekers tegelijk ontvangen op één bezoekmoment per dag. Deze maatregel geldt ook voor cliënten van hospice Marianahof. Voor bewoners van een woongroep geldt: vanwege de beperkte ruimte kunt u maximaal twee bezoekers tegelijk ontvangen op één bezoekmoment per dag.
Het bezoek is welkom in de kamer/appartement van de bewoner maar niet in de algemene ruimtes en Het Warm Hart.
Vrijwilligers met mantelzorgtaken en mantelzorgers vallen niet onder deze bezoekers.

Naar buiten: Naar buiten gaan mag in een groepje van maximaal 4 personen. Houd hierbij rekening met de coronamaatregelen: bewaar overal 1,5 meter afstand, pas goede handhygiëne toe en draag een mondkapje in publieke ruimtes.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder.