Mail ons Bel ons

​​​​​​​Korte wandeling mogelijk (onder strikte voorwaarden) voor bewoners vanaf 20 mei

Om het coronavirus zoveel mogelijk buiten de deur te houden, konden bewoners van onze locaties helaas lange tijd niet naar buiten voor een blokje om. We zijn blij dat we hier voor onze bewoners een kleine wijziging in aan kunnen brengen.

Vanaf 20 mei 2020 mogen bewoners mét zorg van Avoord een keer per week een blokje om maken onder begeleiding van een medewerker dagbesteding. De medewerker dagbesteding komt hiervoor bij de bewoner met zorg langs om te informeren of deze een korte wandeling wil maken. Het is helaas niet mogelijk om hiervoor van tevoren een afspraak te maken.

Bewoners die géén zorg van Avoord ontvangen, mogen maximaal 1 keer per dag een ommetje maken. We verzoeken deze bewoners om het echt bij 1 keer per dag te houden om het wandelverkeer binnen de gebouwen zoveel mogelijk te beperken.

We doen de dringende oproep aan al onze bewoners zich te houden aan onderstaande voorschriften:

 

voorschriften-w_46676543 (4).png

 

Voor alle duidelijkheid: de maatregel dat bewoners geen bezoek mogen ontvangen en niet op bezoek mogen bij anderen, blijft voorlopig nog van kracht! Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de bezoekerstenten van ’t warm contact.

Het versoepelen van maatregelen kan alleen als het virus onder controle blijft. Het moet dan ook behoedzaam gebeuren. Als het echt nodig is, dan kan en moet een besluit om meer ruimte te geven weer worden teruggedraaid. 

Vragen?

U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. Op zaterdagen zijn wij op dit nummer bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.