Mail ons Bel ons

'Heel Etten-Leur bakt' bij ’t Ogenblikske voor de ouderen van Avoord

Lunchroom ’t Ogenblikske organiseert ‘Heel Etten-leur bakt’. Ben jij gek op het bakken van taarten of andere lekkernijen? Geef je dan gauw op voor 21 december 2020. De bakcreaties met als thema ‘december feestmaand’, worden overhandigd aan de ouderen van Avoord.

Voor de wedstrijd ‘Heel Etten-Leur bakt’ kan iedereen die het leuk vindt om een mooie bakcreatie te maken meedoen. Alle creaties worden aan de ouderen van Avoord geschonken. Saskia van Opijnen, bestuurder van Avoord vertelt: ‘We vinden het geweldig dat ’t Ogenblikske dit organiseert zodat onze bewoners mogen genieten van alle mooie baksels en lekkernijen van ‘Heel Etten-Leur bakt. Dat is een lichtpuntje in deze bijzondere tijd.’

Wil jij ook mee doen met de wedstrijd en kans maken op een mooie prijs? Aanmelden kan tot maandag 21 december via info@ogenblikske.nl. Het inleveren van je creatie kan bij ‘t Ogenblikske op dinsdag 22 december tussen 9.00 en 16.00 uur voor iedereen vanaf 14 jaar. Ben je jonger dan 14 jaar? Dan kun je je creatie op woensdag 23 december tussen 9.00 en 16.00 uur inleveren. De jury verkiest op donderdag 24 december de winnaar en deze wordt bekend gemaakt in een filmpje.