Mail ons Bel ons

Extra boodschappenservice

Vanzelfsprekend doen we er alles aan om in deze moeilijke tijden het zo goed mogelijk te regelen voor onze bewoners. Daarom hebben we een extra boodschappenservice opgezet speciaal voor bewoners die geen familie in de buurt hebben om voor hen de boodschappen te doen.

Hoe werkt het?

Bewoners vullen het boodschappen-bestelformulier in. Hierop staat een aantal basisproducten. De bewoner plakt het bestelformulier met een plakbandje op zijn of haar voordeur.

Dit kan op de volgende momenten:

  • zaterdag vóór 12:00 uur: de boodschappen worden op maandag bezorgd
  • woensdag vóór 12:00 uur: de boodschappen worden op vrijdag bezorgd

Bij het inleveren van het bestelformulier gaat de bewoner ermee akkoord dat wij de geleverde boodschappen achteraf factureren.

Reguliere boodschappenservice

Bewoners die wel een naaste in de buurt hebben die boodschappen voor hen kunnen doen, maken gebruik van de reguliere boodschappenservice.

De naaste kan elke maandag en vrijdag tussen 9.00 uur en 10.30 uur en tussen 16.00 uur en 19.00 uur de boodschappen afgeven bij het centrale verzamel- en ophaalpunt voor boodschappen in de desbetreffende locatie. De doos of boodschappentas moet voorzien zijn van een label met naam en adres van de bewoner. Een medewerker levert vervolgens de boodschappen bij de bewoner af.

> Lees hier meer over alle praktische zaken rondom de was en boodschappen.

Vragen
U kunt op werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. In het weekend zijn wij op dit nummer bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.