Mail ons Bel ons

De Schaapskooi vierde 12,5 jarig jubileum

Als ontmoetingsplaats voor senioren in het centrum van Etten-Leur, organiseert De Schaapskooi al jaren allerlei activiteiten, etentjes en uitstapjes. Dinsdag 30 april bestond De Schaapskooi 12,5 jaar en dat is gevierd met een programma voor de vaste bezoekers, vrijwilligers en geïnteresseerden.

Bekijk alle foto's

Programma
Vaste bezoekers van De Schaapskooi zijn uitgenodigd voor een heerlijke lunch bereidt door De Smaakmakers. Tijdens de lunch deelden mensen hun ervaringen bij De Schaapskooi waaronder Yvonne Mentzel, drijvende kracht onder de groep vrijwilligers. Zij vertelde over 12,5 jaar De Schaapskooi.

Na de lunch opende De Schaapskooi van 14.30 uur tot 16.00 uur haar deuren voor alle geïnteresseerden. Tijdens deze open inloop kon de locatie worden bekeken en kon men zien wat voor activiteiten er plaatsvinden binnen De Schaapskooi zoals kaarten, biljarten, bloemschikken, etc. De dag is afgesloten met een besloten avond voor het vrijwilligersteam.           

Vrijwilligers
Ontmoetingsplaats De Schaapskooi wordt sinds de start in 2007 gerund door een vast vrijwilligersteam. “We hebben het zelf, met de steun van Avoord en onze coördinators, helemaal opgebouwd tot wat het nu is. Daar zijn we apetrots op” vertelt een van de vrijwilligers. “Hopelijk komt er een jonge generatie vrijwilligers die De Schaapskooi kan laten voortbestaan. Gezelligheid, veel bezoekers, veel lachen, veel feestjes aanbieden aan de bezoekers en… veel koffie met gebakjes eten. Dat geeft de bezoekers plezier in het leven, ook op hogere leeftijd!”