Mail ons Bel ons

De Schaapskooi viert 12,5 jarig jubileum

Als ontmoetingsplaats voor senioren in het centrum van Etten-Leur, organiseert De Schaapskooi al jaren allerlei activiteiten, etentjes en uitstapjes. Binnenkort bestaat De Schaapskooi 12,5 jaar en dat wordt dinsdag 30 april aanstaande gevierd met een programma voor de vaste bezoekers, vrijwilligers en geïnteresseerden.

Programma
Vaste bezoekers van De Schaapskooi worden uitgenodigd voor een heerlijke lunch bereidt door De Smaakmakers. Tijdens de lunch delen mensen hun ervaringen bij De Schaapskooi waaronder Yvonne Mentzel, drijvende kracht onder de groep vrijwilligers. Zij vertelt over 12,5 jaar De Schaapskooi.

Na de lunch opent De Schaapskooi van 14.30 uur tot 16.00 uur haar deuren voor alle geïnteresseerden. Tijdens deze open inloop kan de locatie worden bekeken en kan men zien wat voor activiteiten er plaatsvinden binnen De Schaapskooi zoals kaarten, biljarten, bloemschikken, etc. Koffie en thee staat klaar en het vrijwilligersteam is aanwezig om vragen te beantwoorden.
De dag wordt afgesloten met een besloten avond voor het vrijwilligersteam.           

Vrijwilligers
Ontmoetingsplaats De Schaapskooi wordt sinds de start in 2007 gerund door een vast vrijwilligersteam. “We hebben het zelf, met de steun van Avoord en onze coördinators, helemaal opgebouwd tot wat het nu is. Daar zijn we apetrots op” vertelt een van de vrijwilligers. “Hopelijk komt er een jonge generatie vrijwilligers die De Schaapskooi kan laten voortbestaan. Gezelligheid, veel bezoekers, veel lachen, veel feestjes aanbieden aan de bezoekers en… veel koffie met gebakjes eten. Dat geeft de bezoekers plezier in het leven, ook op hogere leeftijd!”