Mail ons Bel ons

De cijfers van november (Coronavirus)

25 november
Helaas zijn twee bewoners positief getest op het coronavirus, namelijk een bewoner van Kloostergaard en een bewoner van Rijserf. Wij wensen deze bewoners veel sterkte en een spoedig herstel.

Daarnaast kunnen we het goede nieuws vermelden dat twee cliënten zijn hersteld van het coronavirus.

Verder zijn zes bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft een bewoner van De Willaert, een bewoner van Kloostergaard, een bewoner van een woongroep van Het Anbarg, een cliënt van Hospice Marianahof en twee cliënten van Avoord AanHuis.

15 november
Helaas is een bewoner van een zorgappartement De Willaert positief getest op het coronavirus. Wij wensen deze bewoner veel sterkte en een spoedig herstel.

Er is ook goed nieuws: een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg is hersteld van het coronavirus.

Verder zijn de afgelopen dagen 14 bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee cliënten van Tijdelijk Verblijf en een bewoner van een woongroep van Het Anbarg, een bewoner van een woongroep van Franciscushof, twee cliënten van Hospice Marianahof, een bewoner van Kloostergaard, een bewoner van zorgappartement van Rijserf, een bewoner van een zorgappartement van De Willaert, een bewoner van een woongroep van Contrefort en vier cliënten van Avoord AanHuis.

8 november
Helaas is een bewoner van de zorgappartementen van Het Anbarg overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden enorm veel sterkte met dit verlies.

Twee cliënten zijn positief getest op het coronavirus. Dit betreft een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg en een Cliënt van Avoord AanHuis. Wij wensen deze cliënten veel sterkte en een spoedig herstel.

Verder zijn vier bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, een bewoner van een woongroep van Het Anbarg, een cliënt van Hospice Marianahof en een cliënt van Avoord AanHuis.

Gelukkig zijn vier bewoners van de Emmalaan van Het Anbarg hersteld van het coronavirus.

4 november
Helaas zijn twee cliënten positief getest op het coronavirus, namelijk twee cliënten van Het Anbarg. Wij wensen deze cliënten veel sterkte en een spoedig herstel.

Verder zijn zeven bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee cliënten van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, een bewoner van zorgappartementen van Het Anbarg, een bewoner van een woongroep van De Willaert, een bewoner van zorgappartementen van De Willaert, een cliënt van Hospice Marianahof en een cliënt van Avoord AanHuis.