Mail ons Bel ons

De cijfers van juli (Coronavirus)

5 juli
De afgelopen periode zijn drie bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee cliënten van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg en een bewoner van een woongroep van Het Anbarg.

19 juli
Er is goed nieuws: tien bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van Kloostergaard, twee bewoners van woongroepen van Het Anbarg, twee bewoners van zorgappartementen Rijserf, twee cliënten van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg en een cliënt van Avoord AanHuis.

26 juli
Gelukkig zijn negen bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van zorgappartementen op Rijserf, twee bewoners van een woongroep op De Willaert, een bewoner van een zorgappartement op De Willaert, een bewoner van Parkzicht Franciscushof, een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, een bewoner van Kloostergaard en een cliënt van Avoord AanHuis.

29 juli
De afgelopen periode zijn zes bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van woongroepen van Het Anbarg, een bewoner van een woongroep van De Willaert en drie cliënten van Avoord AanHuis.