Mail ons Bel ons

De cijfers van december (Coronavirus)

23 december
Hierbij de corona-update van afgelopen week.

Helaas hebben wij het verdrietige nieuws te melden dat een bewoner van een woongroep van Het Anbarg is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Een bewoner van Franciscushof en een cliënt van Avoord AanHuis zijn positief getest op het coronavirus en bevinden zich in strikte isolatie. Wij wensen deze bewoners sterkte en een spoedig herstel.

Daarnaast zijn een bewoner van een zorgappartement van Rijserf en een cliënt van Avoord AanHuis hersteld van het coronavirus.

Verder zijn 38 bewoners/cliënten deze week (preventief) negatief getest op het virus. Dit betreft acht bewoners van woongroepen en een bewoner van een zorgappartement van De Willaert, een bewoner van een woongroep en een bewoner van een zorgappartement van Rijserf, een bewoner van een woongroep van Kloostergaard, 11 bewoners van woongroepen en een bewoner van een zorgappartement van Het Anbarg, 10 bewoners van woongroepen van Franciscushof, twee cliënten van Hospice Marianahof en twee cliënten van Avoord AanHuis.

16 december
Wij hebben het verdrietige nieuws te melden dat een cliënt van Avoord AanHuis Kloostergaard overleden is aan de gevolgen van het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden enorm veel sterkte met dit verlies.

Twee bewoners van woongroepen van Het Anbarg zijn helaas positief getest op het coronavirus. Wij wensen deze bewoners sterkte en een spoedig herstel.

De afgelopen dagen zijn 20 bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft acht bewoners van woongroepen en een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, twee bewoners van zorgappartementen van Kloostergaard, een bewoner van Pleinzicht van Franciscushof en zeven cliënten van Avoord AanHuis.

Daarnaast zijn twee bewoners van een woongroep van Het Anbarg hersteld van het coronavirus.

9 december
De afgelopen dagen zijn helaas zes bewoners/cliënten positief getest op het coronavirus. Twee bewoners van een woongroep van Het Anbarg, twee bewoners van een zorgappartement van Rijserf en twee cliënten van Avoord AanHuis Kloostergaard. We wensen deze bewoners een spoedig herstel en sterkte.

Het goede nieuws is dat een bewoner van een zorgappartement van Rijserf, een bewoner van Kloostergaard en een cliënt van Avoord AanHuis (Kloostergaard) hersteld zijn van het coronavirus.

Verder zijn 22 bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft zeven bewoners van woongroepen en een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, een bewoner van een zorgappartement van De Willaert, een bewoner van een zorgappartement Rijserf, een bewoner van Kloostergaard, drie cliënten van het hospice, zeven cliënten van Avoord AanHuis Etten-Leur en een cliënt van Avoord AanHuis Rijsbergen.

2 december
Helaas hebben wij het nieuws te melden dat een cliënt van Avoord AanHuis Rijsbergen, twee cliënten van Avoord AanHuis Kloostergaard en een cliënt van een woongroep van Het Anbarg positief getest zijn op het coronavirus. Wij wensen deze cliënten een spoedig herstel en sterkte.

Het goede nieuws is dat een cliënt van Avoord AanHuis Etten-Leur hersteld is van het coronavirus.

De afgelopen dagen zijn 23 bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft een bewoner van een woongroep en een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, twee bewoners van woongroepen en 10 bewoners van zorgappartementen Bronswiek, Sint Elisabethlaan en Goudwiek van De Willaert, een bewoner van een zorgappartement van Kloostergaard, een bewoner van een zorgappartement van Rijserf, een cliënt van Hospice Marianahof, een bewoner van Clarahof van Franciscushof en vijf cliënten van Avoord AanHuis.