Mail ons Bel ons

De cijfers van augustus (Coronavirus)

2 augustus
Zeven bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft drie bewoners van een woongroep van Het Anbarg, een bewoner van een zorgappartement van Het Anbarg, een bewoner van een woongroep van Contrefort en twee cliënten van Avoord AanHuis.

5 augustus
Er is goed nieuws: de afgelopen week is een bewoner van een zorgappartement van Het Anbarg hersteld van het coronavirus.

Verder zijn er twee bewoners (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft een bewoner van een woongroep van Het Anbarg en een bewoner van een zorgappartement van Het Anbarg.

9 augustus
Er is goed nieuws: drie bewoners van woongroepen van Het Anbarg zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus.

12 augustus
De afgelopen periode zijn zeven cliënten (preventief) negatief getest. Dit betreft een bewoner van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, een bewoner van Franciscushof en vijf cliënten van Avoord AanHuis.

16 augustus
De afgelopen dagen zijn drie cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van woongroepen van Het Anbarg en een cliënt van Hospice Marianahof.

23 augustus
We hebben goed nieuws: vier cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft een bewoner van een woongroep van Het Anbarg, een cliënt van Tijdelijk Verblijf van Het Anbarg, een bewoner van een zorgappartement van Het Anbarg en een bewoner van Kloostergaard.

30 augustus
De afgelopen dagen zijn zeven cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus.