Mail ons Bel ons

Bingo en rommelmarkt voor BeleefTV in Rijserf

Avoord organiseert een rommelmarkt en een bingo voor een BeleefTV in Rijserf. 

Grote sponsor bingo
Vrijdag 14 september is er een bingo in 't warm hart Rijserf. Aanvang is 19.15 uur. Een kaart kost € 10,- per stuk, een 2e kaart kost € 5,-. Dit is inclusief een bakje koffie, een drankje en een hapje. Er worden 9 rondes bingo gespeeld. U bent van harte welkom!

Rommelmarkt
Zondag 30 september is er een rommelmarkt in 't warm hart Rijserf. Iedereen is van harte welkom van 10.00 - 16.00 uur voor een bakje koffie, drankje of hapje en ’s middags zijn er dj’s die zorgen voor gezellige muziek.
Wilt u een tafel/grondplek huren dan kunt u contact opnemen met Monique Broeren, medewerker evenementen bij Avoord 06 - 239 098 39 / monique.broeren@avoord.nl. Aanmelden kan t/m 21 september.

De opbrengt van de rommelmarkt en bingo komt ten goede aan een BeleefTV voor de bewoners van Rijserf. De BeleefTV is een interactief en veelzijdig product dat is ontwikkeld ter activering en stimulatie van ouderen met dementie. Met minimale begeleiding kunnen zij interactieve spellen spelen, muziek luisteren en foto’s bekijken, die het verleden doen herleven. De BeleefTV brengt hen weer in contact met verzorgers, medebewoners en familie.