Mail ons Bel ons

Bewoners woongroep Contrefort nemen nieuwe Duofiets in ontvangst

Etten-Leur – 8 september 2020

De bewoners van woongroep Contrefort hebben op 8 september jl. een mooie nieuwe Duofiets in ontvangst genomen. Deze prachtige fiets waarop twee personen naast elkaar kunnen fietsen, coronaproof door het scherm, werd overhandigd door de voorzitters van de Vrienden van Avoord en de Lodewijk Stichting.

Marc Janssen, zorgmanager bij Contrefort is erg blij met de Duofiets: “De Duofiets is een langgekoesterde wens van onze bewoners. Nu we beschikken over een eigen Duofiets kunnen onze bewoners regelmatig samen met een naaste, vrijwilliger of zorgmedewerker op pad. Geweldig!”

De Duofiets is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van de Vrienden van Avoord, JCI Etten-Leur en de Lodewijk Stichting. Heleen van Rijnbach, voorzitter van de stichting ‘Vrienden van Avoord’, is uiteraard ook zeer blij met de nieuwe Duofiets voor de bewoners van woongroep Contrefort: “Zo ontzettend mooi en fijn dat we dit gezamenlijk mogelijk hebben kunnen maken. Het is echt een aanwinst voor de bewoners!”

FOTO: Een bewoonster van woongroep Contrefort maakt samen met medewerker dagbesteding Nienke een proefrit op de spiksplinternieuwe Duofiets! Uiteraard coronaproof met een scherm tussen de twee fietsers.