Mail ons Bel ons

Korte wandeling mogelijk voor bewoners (onder strikte voorwaarden)

Om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen, heeft Avoord eerder het dringende verzoek gedaan om zoveel mogelijk in de woning te blijven. Hier gaan we een wijziging in aanbrengen. Bewoners van alle appartementen mogen vanaf zaterdag 30 mei 2020 het gebouw zelfstanstig verlaten voor een ommetje. Ditzelfde geldt voor bewoners van de woongroepen somatiek die vóór de coronacrisis altijd al zelfstandig naar buiten gingen. Om het wandelverkeer binnen het gebouw zoveel mogelijk te beperken, verzoeken wij hen om maximaal 1 keer per dag buiten een blokje om te maken.

De bewoner ontvangt bij het verlaten van het gebouw een keycord. Wij vragen aan de bewoner deze keycord altijd te dragen als hij/zij naar buiten gaat. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen zien dat het een bewoner van de locatie betreft en voorkomt dit opstoppingen bij de deur.  

Regels wandelen.png

In het belang van de gezondheid van de bewoners, de naasten en medewerkers, is het belangrijk dat iedereen deze voorschriften in acht neemt. Alleen wanneer iedereen zich houdt aan de preventieve maatregelen, krijgen we corona onder controle.

Ons dringende verzoek niet op bezoek te gaan bij anderen, blijft voorlopig nog van kracht!

Vragen?

U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. Op zaterdagen zijn wij op dit nummer bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.