Mail ons Bel ons

BeleefTV voor Rijserf

Maandag 17 december vindt de officiële ingebruikname plaats van De BeleefTV, die Rijserf dankzij gulle donaties én de opbrengst van een bingo en rommelmarkt kon aanschaffen. De BeleefTV is een interactief en veelzijdig product dat is ontwikkeld ter activering en stimulatie van ouderen met dementie.

Met minimale begeleiding kunnen ouderen op De BeleefTV interactieve spellen spelen, muziek luisteren en foto’s bekijken, die het verleden doen herleven. De BeleefTV brengt hen weer in contact met verzorgers, medebewoners en familie.

“Wij willen graag dat iedereen zoveel mogelijk gebruik kan maken van De BeleefTV. De BeleefTV staat daarom afwisselend op de woongroepen en de inloop maar is op aanvraag ook beschikbaar voor bewoners van de zorgappartementen” vertelt Nicole Snellen, verpleegkundige en initiatiefnemer van BeleefTV voor Rijserf.

De komst van De BeleefTV is mede mogelijk gemaakt door vele giften van familie, bewoners en medewerkers. Nicole: “Speciale dank gaat met name uit naar mevrouw van Alphen-Rens, Stichting Fancy Fair en Vrienden van Avoord voor hun grote bijdrage. Wij willen hen maar ook ieder ander die een bijdrage heeft gedaan bedanken op maandag 17 december van 11.00 tot 12.00 uur in ’t warm hart in Rijserf (Rijserf 1, Rijsbergen). Dan nemen we onder het genot van een hapje en drankje De BeleefTV feestelijk in gebruik. Iedereen is van harte uitgenodigd.”