415 Avoord start met vrijwilligersraad | Avoord
Mail ons Bel ons

Avoord start met vrijwilligersraad

De eerste vergadering van de Avoord vrijwilligersraad is een feit! Binnen Avoord zijn er veel vrijwilligers die zich met veel liefde inzetten voor de bewoners en cliënten. Avoord hecht ontzettend veel waarde aan de vrijwilligers en vindt hun mening belangrijk. Wat zien zij gebeuren in de organisatie? Wat gaat er goed? En wat kan er beter? Met het ontstaan van de vrijwilligersraad geeft Avoord de vrijwilligers een stem en kunnen zij gevraagd én ongevraagd advies geven.

Het ontstaan van de Avoord vrijwilligersraad past bij de visie van Avoord: 'Zorgen doen we samen'. Vrijwilligers zijn een onmisbaar onderdeel als het gaat om samen zorgen en zij zijn dan ook van onschatbare waarde. Voor Avoord is hun input ontzettend belangrijk. Drie keer per jaar komt de vrijwilligersraad samen om de aandachtspunten te bespreken. Deze worden vervolgens teruggekoppeld naar de directie en het management. 

Hoe kijkt de vrijwilligersraad terug op deze eerste bijeenkomst? “Een gevarieerde middag met goede input. Het was een zinvolle bijeenkomst."