415 Avoord sluit zich aan bij Care Innovation Center | Avoord
Mail ons Bel ons

Avoord sluit zich aan bij Care Innovation Center

Corona is niet de enige uitdaging voor de zorg. Ook de vergrijzing en het gebrek aan zorgpersoneel vragen veel van ons. We kunnen het niet alleen en daarom zoeken wij actief naar partners met wie we ons samen op de toekomst kunnen voorbereiden. Een belangrijke nieuwe samenwerking is die met het Care Innovation Center.

Het Care Innovation Center (CIC) is een open netwerk dat er in de regio West-Brabant voor zorgt dat de broodnodige innovaties de mensen bereiken die ze ook echt nodig hebben. Het CIC slaat een brug tussen zorginstellingen, ondernemers en studenten om samen de zorg te verbeteren. Hun motto ‘Samen ga je sneller en kom je verder’ sluit aan bij hoe Avoord kijkt naar de ouderenzorg; zorgen doen we immers samen. En daarom hebben wij ons, net als 14 andere nieuwe partners, aangesloten bij dit samenwerkingsverband.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar CIC of naar de projecten waar we samen aan werken? Neem eens een kijkje op cic-westbrabant.nl! Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? We horen het graag via info@avoord.nl of 076 – 532 50 00.