Mail ons Bel ons

Avoord opent dagopvang voor breed georiënteerde ouderen

Op 12 augustus a.s. opent Avoord het ‘Buitenhuis’. Het Buitenhuis is een dagopvang voor breed georiënteerde ouderen door opleiding en/of levenservaring met geheugenproblematiek.

Speciaal voor ouderen (55+) die nog zelfstandig wonen en interesse hebben in culturele en maatschappelijke onderwerpen biedt Avoord een actief en afwisselend programma. Denk bijvoorbeeld aan themagerichte gesprekken, muzikale activiteiten, bezoek aan een museum of theater en bewegingsactiviteiten zoals yoga en wandelen. We bieden vooral datgene wat belangrijk is voor onze cliënten.

Dit doen we op een bijzondere locatie aan de San Francescolaan 171 in Etten-Leur. Het Buitenhuis is gevestigd in een historisch gebouw uit 1870 met mooie karakteristieke elementen, een binnenplaats met veel groen en een buitenruimte om heerlijk te kunnen zitten. Het is gunstig gelegen in een groene omgeving en tegelijkertijd dicht bij het centrum van Etten-Leur met veel voorzieningen en winkels.

Het Buitenhuis is geopend op maandag en donderdag van 9.30 tot 16.30 uur. Wilt u meer informatie over deze dagopvang of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met het Cliënten Service Bureau, telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via 0800 - 220 0 220 en via csb@avoord.nl.