Mail ons Bel ons

Avoord-locaties open per 1 juli

Goed nieuws! Naar aanleiding van de persconferentie van woensdag 24 juni jl. gaan de Avoord-locaties Kloostergaard, Franciscushof, Het Anbarg, Rijserf en De Willaert per woensdag 1 juli 2020 weer open. Deze versoepeling is tot stand gekomen in overleg met de Ondernemingsraad (OR) en Centrale Cliëntenraad (CCR).

(N.B. Aangezien bij Contrefort nog 1 woongroep in quarantaine zit, geldt hier een aangepaste bezoekregeling)

Avoord is blij dat bewoners en naasten elkaar weer kunnen ontmoeten op de momenten wanneer zij dat wensen. We gunnen het iedereen van harte. Het is wel belangrijk dat de bijbehorende adviezen en richtlijnen door iedereen worden opgevolgd zodat we de openstelling van de locaties ook in stand kunnen houden. Alleen samen houden we corona onder controle.

Vanaf woensdag 1 juli 2020 gaan bovengenoemde locaties volledig open voor bezoek.

Deze versoepeling betekent:

  • geen vaste bezoekers meer;
  • iedereen is welkom. Ons dringend advies: maximaal twee bezoekers tegelijk per bewoner van een woongroep en maximaal drie bezoekers tegelijk bij een bezoek aan een appartement.

Reserveren voor het bezoek is niet meer nodig per 1 juli 2020. Bewoners mogen zo vaak en zo lang als gewenst naar buiten en mogen op bezoek bij anderen. We adviseren bewoners (en naasten) wel om drukte te vermijden, 1,5 meter afstand te bewaren van anderen en een mondkapje te dragen tijdens het vervoer in de auto (volgens de richtlijnen van het RIVM).

Lees alles over de bijbehorende maatregelen op www.avoord.nl/coronavirus