Mail ons Bel ons

Avoord en De Koekfabriek: “Een overheerlijke samenwerking”

“Heerlijke koekjes gemaakt door een sociale organisatie; wat wil je nog meer?” vertelt Guido van Hout, kok bij Het Warm Hart van Avoord. “Toen we het verhaal van De Koekfabriek hoorden en de koekjes proefden wisten we direct, dit is een organisatie waar we graag mee samenwerken.”

De Koekfabriek

De koekjes van De Koekfabriek worden met liefde gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Zij vinden bij ons in de koekfabriek een leuke baan of zinvolle dagbesteding” vertelt Michel Martens van De Koekfabriek. “Met het werk in de bakkerij staan ze midden in de maatschappij en krijgen zij de kans zich verder te ontwikkelen.”

Koekje bij de thee

Een heerlijk kopje koffie of thee kan niet zonder een overheerlijk koekje. Guido: “Daarom krijgt iedere klant van Het Warm Hart bij een kopje koffie of thee een koekje van De Koekfabriek. “En voor iedereen die er geen genoeg van krijgt: de koeken kunnen gekocht worden bij Het Warm Hart. We hebben losse koeken, koekzakjes en kleine en grote weckpotten met koekjes in heerlijke smaken zoals chocolate chip, havermout-citroen, kaneel en amandel-sinaasappel. Met een Avoordeelpas ontvangt men een mooie korting.”

Duurzaam en lokaal

De overstap naar koekjes van De Koekfabriek past binnen de nieuwe visie van Het Warm Hart. Guido: “We maken momenteel de overstap van landelijk naar regionaal en duurzaam. Dat betekent dat we met diverse lokale en regionale leveranciers in gesprek zijn over een eventuele samenwerking. Het doel: cliënten en medewerkers laten genieten van duurzame maaltijden samengesteld uit vooral regionale producten.”