Mail ons Bel ons

Avoord bereidt versoepeling bezoekregeling voor

Tijdens de persconferentie van 19 mei jl. heeft het kabinet aangegeven dat de preventieve maatregelen voor verpleeghuizen stapje voor stapje worden versoepeld. De eerste stap is het toelaten van één vaste bezoeker per bewoner.

Let op: de nieuwe bezoekregeling gaat bij Avoord nog niet in op maandag 25 mei.  

Avoord is momenteel hard aan het werk om dit goed voor te bereiden zodat bewoners en hun vaste bezoeker elkaar op een verantwoorde manier kunnen ontmoeten. Ook is het belangrijk dat we de veiligheid van de medewerkers van Avoord hierbij waarborgen.

In de week van 25 mei informeren wij u over hoe Avoord deze eerste versoepeling van de bezoekregeling vormgeeft en wat dit voor naasten en bewoners betekent. 

Voor alle duidelijkheid: op dit moment blijven de bestaande maatregelen van kracht: bewoners mogen nog geen bezoek ontvangen en mogen niet op bezoek bij anderen. Uiteraard kunnen bewoners en naasten elkaar wel ontmoeten in de tenten van ’t warm contact.

Vragen?

U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. Op zaterdagen zijn wij op dit nummer bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.