30 mei 2018 Terug naar nieuws

In gesprek met…

Werken in de ouderenzorg is het leukste dat er is. Je brengt een glimlach op de gezichten van je cliënten, hoort allerlei verhalen van vroeger en krijgt er enorm veel dankbaarheid voor terug. We gingen in gesprek met Angela, Bernadette en Wilma, 3 verzorgenden van locatie De Willaert, om erachter te komen wat zij zo speciaal vinden aan het werken bij De Willaert.

Iedereen is behulpzaam en kent elkaar

Wilma: “Ik heb eerst op een andere locatie gewerkt, maar nu ik daarop terugkijk vind ik werken in Zundert eigenlijk veel leuker. De sfeer ervaar ik hier als erg gemoedelijk en er is een echt dorpsgevoel. Dat past erg goed bij mij.”

Bernadette: “We kennen alle bewoners persoonlijk en ook het bezoek kennen we vaak uit de buurt. Er heerst hier een echt ‘ons-kent-ons’ gevoel. Je komt je cliënten regelmatig tegen in de supermarkt en ik heb daar echt geen moeite mee. De Willaert is een gezellig huis. Het is kleinschalig en het huis geeft me altijd een warm gevoel als ik binnenkom.”

Angela: “De sfeer is erg gezellig, met de bewoners maar zeker ook met collega’s onder elkaar. Iedereen is behulpzaam en kent elkaar ook. Ik vind het ook belangrijk dat we humor gebruiken en dat we de bewoners echt bij de dagelijkse dingen betrekken.”

www.werkenbij-avoord.nl