23 nov 2017 Terug naar nieuws

Geven is nog leuker dan krijgen

U kent ze wel. Die lieve oudere mevrouw van een paar huizen verderop of die aardige meneer op dat bankje in het park. U ziet ze misschien regelmatig, maar maakt u dan ook een praatje?

December is de maand die in het teken staat van gezelligheid en sociaal contact. Dé maand om eens een bezoekje te brengen aan die aardige oudere meneer of mevrouw. Kent u ook een oudere waar u een gezellig praatje mee wilt maken? Dan hoeft u niet met lege handen te gaan. Op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, regelt Avoord een cadeau om door te geven. Zo kunt u in de dagen voor kerst een oudere in uw buurt verblijden met een gezellig gesprek en een cadeautje.

De ‘doorgeef’ cadeaus kunnen op 7 december van 8.00 uur tot 20.00 uur opgehaald worden op locatie De Willaert in Zundert en Het Anbarg in Etten-Leur. Meld u hier van te voren wel even voor aan. Dat kan door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@avoord.nl of telefonisch op 06 – 237 897 37. Wilt u ook graag bij iemand op bezoek, maar weet u niet bij wie? Laat het ons weten en wij brengen u in contact.

Op de Dag van de Vrijwilliger regelt Avoord niet alleen cadeaus om door te geven. Ook bedankt Avoord al haar 725 vrijwilligers voor alles wat zij doen. Voor hen liggen er op 7 december twee cadeautjes klaar; een voor henzelf én een om te schenken aan een ander. Want de vele vrijwilligers waar Avoord elke dag op kan rekenen weten dat geven nog leuker is dan krijgen.