14 aug 2017 Terug naar nieuws

Avoord organiseert eerste rollatorloop in Zundert en Etten-Leur

Woensdag 6 september is het zover; de eerste officiële rollatorloop van Zundert en Etten-Leur. Deze wordt niet zomaar ergens gelopen maar bij Atletiekvereniging DJA in Zundert en Achilles in Etten-Leur. Iedereen met een rollator kan meelopen.

De lopers voor de rollatorloop in Zundert worden om 10.00 uur bij DJA Zundert (Akkermolenweg 11 in Zundert) verwelkomd. Om 11 uur zal het startschot klinken. In Etten-Leur wordt de eerste rollatorloop ’s middags gelopen. Bij Achilles (Sportpark De Lage Banken Concordialaan 212 in Etten-Leur) worden alle lopers om 13.30 uur ontvangen. Ook hier zal een uur later officieel gestart worden met de loop.Er kunnen diverse afstanden gelopen worden. Naast de 400 meter en 1000 meter is het ook mogelijk om 2500 meter te lopen.

Cliënten van Avoord ontvangen een brief met de mogelijkheid om aan te melden. Woont u in de wijk en wilt u deelnemen? Dan kunt u zich tot en met vrijdag 1 september aanmelden bij ’t warm hart in een van locaties van Avoord of telefonisch bij de beweegcoach voor ouderen via onderstaand telefoonnummer.

Voor de lopers zonder vervoer regelt Avoord busvervoer. De bussen vertrekken om 9.45 uur vanaf Rijserf en 10.00 uur vanaf de Willaert. Ze rijden om 13.00 uur terug. ’s Middag vertrekken de bussen om 13.15 uur vanaf Het Anbarg, 13.30 uur vanaf Contrefort en 13.45 uur vanaf Kloostergaard. Om 16.00 uur gaat de bus terug. De kosten voor het busvervoer zijn € 1,- en contant te betalen aan de buschauffeur.

We hopen op veel aanmeldingen en gaan er een geslaagde eerste rollatorloop van maken! Hebt u nog vragen? Dan kunt u terecht bij Marian Roest, beweegcoach voor ouderen via e-mail m.roest@avoord.nl of telefonisch via 06 – 514 133 89.