12 jun 2017 Terug naar nieuws

Markt 6 sluit

Markt 6 gaat haar deuren sluiten. Het gebouw waarin de advieswinkel van Avoord gevestigd is, wordt herontwikkeld waardoor Markt 6 vanaf zaterdag 1 juli gesloten wordt. Markt 6 voorziet in een toenemende informatiebehoefte van 55+ ers in de gemeente Zundert om zelfstandig thuis kunnen blijven wonen zonder zorg.

Alle klanten zijn tot de laatste dag welkom in Markt 6 en kunnen rekenen op het advies zoals zij dat gewend zijn. Openstaande bestellingen worden ook na 1 juli gewoon geleverd.

De activiteiten van Markt 6 worden begin 2018 voortgezet in een nieuwe winkel in de nieuwbouw aan de Bredaseweg, tegenover het gezondheidscentrum De Welborg in Zundert. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer de nieuwe winkel precies opent? Kijkt u dan vanaf november op onze website: www.avoord.nl. Of volg onze Facebookpagina ‘Avoord Zorg en Wonen’ om op de hoogte te blijven.

Zaterdag 17 juni van 11.00 tot 16.00 uur is er een mogelijkheid om de artikelen die Markt 6 nog op voorraad heeft, in de uitverkoop te kopen. Denk aan rollators, messen en vorken, potten openers, wandbeugels, wc verhogers, etc. Dus kom gerust langs om te kijken of er iets voor u bij is.