17 dec 2015 Terug naar nieuws

Avoord start samenwerking met Multivlaai

Vanaf nu kunt u in de Grand Cafés* van Avoord iedere dag terecht om te genieten van een lekkere punt taart van Multivlaai bij de koffie of thee. Er worden niet alleen punten verkocht, ook de befaamde hele vlaaien zijn verkrijgbaar of te bestellen.

Avoord gaat samenwerken met Multivlaai Etten-Leur om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van haar klanten. “Men hoeft nu niet meer zo ver van huis voor een lekker stuk taart van Multivlaai, die is gevestigd met een winkel in centrum van Etten-Leur. Bij aankoop van een taart of een taartpunt ontvangen klanten op vertoon van de Avoordeelpas 10% korting. Net als voor de andere producten in het Grand Café. En uiteraard telt ook hier de spaarkaart van Multivlaai”, aldus Eefje Verschuuren, manager Welzijn bij Avoord. Multivlaai Etten-Leur is dan ook zeer trots op deze mooie samenwerking met Avoord in Etten–Leur en Zundert.

*Deelnemende Grand Cafés zijn gevestigd in locaties Het Anbarg en Kloostergaard in Etten-Leur, Rijserf in Rijsbergen en De Willaert in Zundert.

Foto onderschrift: Wilfred van der Linden (Multivlaai Etten-Leur) overhandigt symbolisch de eerste taart aan Eefje Verschuuren (Avoord Zorg en Wonen) bij het Grand Café in locatie De Willaert in Zundert.