8 jun 2015 Terug naar nieuws

Burenmiddag Franciscushof succesvol

Zaterdag 5 juni 2015 was er voor de buren van Franciscushof een burenmiddag. Het op 29 mei 2015 heropende Franciscushof zette die dag haar deuren open voor een gastvrij onthaal van bewoners uit de buurt. Daar was grote belangstelling voor, zowel van echte buren zoals de bewoners Kloostergaard en wijkbewoners uit de Grauwe Polder, maar ook van ‘verre buren’. Er kwamen zelfs bezoekers vanuit  Zeeland die overwegen om naar Noord-Brabant te verhuizen. 

Er waren veel lovende woorden over de grote lichte kamers, die allemaal voorzien zijn van een douche en toilet. Echt een mooie combinatie van nieuwe meubels in oude stijl, die zorgde voor vertrouwde herkenbaarheid door onze oudere bewoners. Vooral de ruime opzet werd veel geprezen, en natuurlijk de rust die de omgeving uitstraalt. 

Daarnaast werden het nieuwe buitenterras en de binnentuin bijzonder enthousiast ontvangen. Zonder uitzondering werd de prachtige parkachtige omgeving geroemd. Iedere kamer heeft uitzicht op de mooi aangelegde Kloostertuin met mini kinderboerderij die de ligging van Franciscushof zo uniek maakt 

De belangstelling overtrof alle verwachtingen. De Avoordtasjes met foldermateriaal en andere leuke hebbedingetjes waren om half 4 die middag al op, terwijl we nog een uur te gaan hadden.