11 mrt 2015 Terug naar nieuws

NIEUW! Vrijwilligerscafé, 1e regionale infopunt voor vrijwilligers in zorg en welzijn

Gemeenten Etten-Leur & Zundert tellen een groot aantal vrijwilligers in zorg en welzijn. De ouderenzorg verandert ingrijpend. De hulp van vrijwilligers wordt belangrijker. Wat betekent dat? En hoe kunnen vrijwilligers ervaringen delen met anderen? Het antwoord daarop is het Vrijwilligerscafé.

Eerste vrijwilligerscafé in de regio een feit

Avoord Zorg en Wonen start 25 maart met het Vrijwilligerscafé in Etten-Leur en op 1 april in Zundert van 19:00 tot 22:00. Het doel van het café is om informatie te geven aan vrijwilligers, elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Met alle veranderingen in de ouderenzorg is het heel belangrijk om daar binnen de gemeenten Etten-Leur en Zundert de grote groep vrijwilligers bij te betrekken. Alle vrijwilligers werkzaam in zorg en welzijn voor senioren in gemeente Etten-Leur en Zundert zijn van harte welkom.
Het Vrijwilligerscafé wordt vier keer per jaar georganiseerd. Tijdens het eerste café geeft Fanny van Crey, adviseur bij Zet, een lezing. Avoord is de kartrekker van het Vrijwilligerscafé en werkt hierin samen met verschillende andere organisaties zoals Surplus Welzijn en Stichting Welzijn Zundert. Andere organisaties in zorg en welzijn voor senioren zijn welkom om aan te sluiten bij dit samenwerkingsverband.

Aanmelden & locatie

Zin in een bezoek aan het Vrijwilligerscafé? Deelname is gratis. Meld u aan via: vrijwilligers@avoord.nl
25 maart: Grand Café van woonzorglocatie Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272
1 april: Grand Café van woonzorglocatie De Willaert Burg. Manderslaan 53