Mail ons Bel ons

De vraagwinkel

Voor al uw vragen over zorg, hulpmiddelen, gezondheid en wonen

Vraagt u zich af hoe u zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunt blijven wonen? Breng eens een bezoek aan de vraagwinkel. Daar is altijd een relatiebeheerder van Avoord aanwezig om antwoord te geven op uw vragen. Bijvoorbeeld als u zorg nodig heeft, of interesse heeft in andere producten of diensten van Avoord. Maar ook als u niet weet hoe u een indicatie moet aanvragen of door de bomen het bos niet meer ziet. Wat voor vraag u ook heeft over ondersteuning, onze medewerkers helpen u graag!

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.
 

Zundertse honing mét bloemzaadjes

Nu bij de vraagwinkel bij aankoop van de heerlijke Zundertse Honing gratis 2m wildboeketzaadjes 

Bijzondere kaarten

Een kaart verteld een verhaal. Vandaar dat wij bij de vraagwinkel prachtige orginele kaarten hebben. Kaarten om iemand te feliciteren met de geboorte van een nieuw wonder tot het een prachtige kaart die iemand een hart onder de riem steekt. Kom eens kijken!

Met de Avoordeelpas krijgt u 10% korting!

Bredaseweg 10
4881DE Zundert
Wat vindt ú belangrijk?
076 - 532 61 60

Een kijkje bij de vraagwinkel

Activiteiten & nieuws uitgelicht

Hulpmiddelen

De zorg- en welzijnsproducten van MediPlus zijn verkrijgbaar via de vraagwinkel. Deze hulpmiddelen kunnen een positieve bijdrage leveren zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Voor al uw vragen over zorg, hulpmiddelen, gezondheid en wonen. Vraagt u zich af hoe u zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunt blijven wonen? Breng eens een bezoek aan de vraagwinkel. 

Inloopspreekuur Wijkverpleegkundige

Soms kan het ingewikkeld zijn om de juiste zorg te vinden en om hulp te vragen. De wijkverpleegkundige staat vrijblijvend klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om mee te denken hoe in uw eigen omgeving vertrouwd en veilig kan blijven wonen, is er het wijkverpleegkundig spreekuur.

De wijkverpleegkundige geeft u informatie over diensten en organisaties die u verder kunnen helpen. Ook kan zij meedenken en u adviseren over verschillende vormen van thuiszorg, dagbesteding en begeleiding. Iedere eerste en derde donderdag van de maand is onze wijkverpleegkundige, Marieka, voor u tussen 13.30 en 15.30 aanwezig. 

Twijfelt u of u thuiszorg nodig hebt? Denkt u dat een dierbare van u wellicht thuiszorg nodig heeft, maar weet u niet hoe u dit kan bewerkstelligen? Marieka kan al uw vragen beantwoorden! Zowel voor tijdelijke als langdurige thuiszorg. 

Samenwerking met partners

Heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld wonen, voeding of bewegen? Dan kunnen onze partners u adviseren. Wij werken samen met onder andere Thuisvester waarvan wekelijks een medewerker in de vraagwinkel aanwezig is. Huurders en woningzoekenden kunnen hier iedere dinsdag van 9.30 tot 17.00 uur terecht met hun vragen.

Cadeautjes

Bent u op zoek naar een origineel cadeau zoals spelletjes voor senioren, vrolijke notitieblokjes, lekkere verzorgingsproducten, wenskaarten of lokale thee uit Zundert? Dan bent u ook van harte welkom in de vraagwinkel.

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.