Mail ons Bel ons

Rijserf

Midden in Rijsbergen, knus en kleinschalig met veel sociale activiteiten

Rijserf in Rijsbergen is één van de zes locaties van Avoord. Hier is professionele zorg altijd dichtbij. Vertrouwd en goed geregeld. Hier woont u midden in het dorp met een ruime keus aan voorzieningen.

Rijserf 1
4891 XL Rijsbergen
Wat vind jij belangrijk?
076 - 532 50 00

Faciliteiten

  • Jeu de boulesbaan

  • Kapel / Stilteruimte

  • Parkeerruimte en fietsenstalling

Zorg

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Daarom vragen wij u: ‘Wat vindt ú belangrijk?’.

Activiteiten & evenementen

De medewerkers dagbesteding van Rijserf gaan met u in gesprek om samen passende activiteiten te vinden. Heeft u zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van onze evenementen. Op www.avoord.nl vindt u meer informatie waaronder de evenementenkalender.

Geestelijke verzorging

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Het Warm Hart & winkel

Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel.

Dagopvang

Woont u nog zelfstandig thuis maar zou u wel meer onder de mensen willen komen? Of heeft u behoefte aan een vaste dagindeling? U bent van harte welkom bij de dagopvang van Avoord; voor één of meerdere dagen per week.

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.