Mail ons Bel ons

Kloostergaard

Aan de rand van Etten-Leur, tegenover de molen met een prachtige kloostertuin

Kloostergaard in Etten-Leur is één van de zes locaties van Avoord. Hier is professionele zorg altijd dichtbij. Vertrouwd en goed geregeld. In Kloostergaard woont u in een groene omgeving en tegelijkertijd dicht bij het centrum van Etten-Leur met veel voorzieningen en winkels.

Bisschopsmolenstraat 272
4876 AS Etten-Leur
Wat vind jij belangrijk?
076 - 532 50 00

Faciliteiten

  • Kapel / Stilteruimte

  • Kapsalon

  • Parkeerruimte en fietsenstalling

  • Wasserette

Zorg

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Daarom vragen wij u: ‘Wat vindt ú belangrijk?’.

Activiteiten

De medewerkers dagbesteding van Kloostergaard gaan met u in gesprek om samen passende activiteiten te vinden. Heeft u zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van onze evenementen.

Geestelijke verzorging

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Het Warm Hart & winkel

Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u
terecht in de winkel.

Dagopvang

Dagopvang draagt bij aan het langer thuis kunnen blijven wonen. Het geeft structuur aan uw dag en biedt volop mogelijkheden om sociale contacten op te bouwen en te onderhouden.

Woonvormen op deze locatie

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.