Mail ons Bel ons

Het Anbarg

Centraal in Etten-Leur en aan het Elisabethpark

Het Anbarg in Etten-Leur is één van de zes locaties van Avoord. Hier is professionele zorg altijd dichtbij. Vertrouwd en goed geregeld. Hier woont u in de buurt van het centrum van Etten-Leur, openbaar vervoer en aan het Elisabethpark.

Nassaulaan 1
4872 CW Etten-Leur
Wat vind jij belangrijk?
076 532 50 00

Faciliteiten

  • Kapel / Stilteruimte

  • Kapsalon

  • Parkeerruimte en fietsenstalling

  • Wasserette

Zorg

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Daarom vragen wij u: ‘Wat vindt ú belangrijk?’.

Tijdelijk Verblijf

Voor iedereen die tijdelijk zorg nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan verder herstel na een ziekenhuisopname of extra zorg die thuis onvoldoende kan worden geboden. Daarnaast is logeren op Tijdelijk Verblijf ook mogelijk om mantelzorgers tijdelijk te ontlasten.

Geestelijke verzorging

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Activiteiten & evenementen

De medewerkers dagbesteding van Het Anbarg gaan met u in gesprek om samen passende activiteiten te vinden. Heeft u zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van onze evenementen.

Dagopvang

Dagopvang draagt bij aan het langer thuis kunnen blijven wonen. Het geeft structuur aan uw dag en biedt volop mogelijkheden om sociale contacten op te bouwen en te onderhouden.

Het Warm Hart & winkel

Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel.

Alle zorgmedewerkers zijn heel liefdevol met mijn moeder omgaan. Geen werk is teveel. Ik kan komen, ook onverwacht, wanneer ik wil. Mijn moeder is altijd tot in de puntjes verzorgd. Dat is wat ik zie en beleef. Daarvoor ben ik ook heel, heel dankbaar
Alles wat hier gebeurt gaat erg goed. Vooral de Fysio en de verzorging denken goed mee. Verzorging doet ook echt wat met de adviezen die gegeven worden en oefenen ook met mij

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.