Mail ons Bel ons

Franciscushof

Aan de rand van Etten-Leur, midden in een prachtige kloostertuin

Franciscushof in Etten-Leur is één van de zes locaties van Avoord. Hier is professionele zorg altijd dichtbij. Vertrouwd en goed geregeld. In Franciscushof woont u in een groene omgeving en tegelijkertijd dicht bij het centrum van Etten-Leur met veel voorzieningen en winkels.
 

Intensieve zorgvraag

Franciscushof is geschikt voor ouderen met een intensieve zorgvraag die op zoek zijn naar ruimte voor zichzelf maar ook willen samen leven met anderen. Alle woningen zijn drempelvrij, voorzien van een badkamer met toilet en alarmeringssysteem.

San Francescolaan 51
4876 CV Etten-Leur
Wat vind jij belangrijk?
076 - 532 50 00

Faciliteiten

  • Kapsalon

  • Park

  • Parkeerruimte en fietsenstalling

Zorg

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Daarom vragen wij u: ‘Wat vindt ú belangrijk?’.

Geestelijke verzorging

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Activiteiten & evenementen

De medewerkers dagbesteding van Franciscushof gaan met u in gesprek om samen passende activiteiten te vinden. Heeft u zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van onze evenementen.

Woonvormen op deze locatie

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.