Rijserf

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, midden in Rijsbergen

Een eenvoudige keuze

Speelt u met het idee om te verhuizen? Met het oog op de toekomst omdat u een dagje ouder wordt? Of omdat u iemand anders hierbij wilt helpen? Avoord maakt die afweging een stuk makkelijker. Want wist u bijvoorbeeld dat u ook zónder indicatie in een appartement in Rijserf kunt wonen? Bel voor meer informatie met ons Cliënten Service Bureau: 0800 - 220 0 220 (gratis, op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of stel ons uw vraag via het contacformulier.

Keurmerken

Rijserf is gecertificeerd met twee gouden labels van het keurmerk Corona Wonen en met Zorg met Sterren:

  

Locatie

Rijserf in Rijsbergen, is één van de zes locaties van Avoord. Hier wonen is in de buurt zijn van het centrum van Rijserf, winkels, cafés, postkantoor, bank, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, verenigingen en de groene omgeving. En dat alles op loopafstand.

Thuis in Rijserf

De locatie bestaat uit een gedeelte met 94 comfortabele appartementen van 80 tot 150m2, voor mensen met of zonder zorgindicatie. En er is een gedeelte waar 12 ouderen kleinschalig beschermd wonen verspreid over 2 groepswoningen met een gezamenlijke binnentuin. Hier is altijd zorg van Avoord aanwezig. De appartementen zijn geschikt voor iedereen die (meteen of in de toekomst) zorg nodig heeft maar zelfstandig wilt blijven wonen. Daarom zijn de appartementen onder andere drempelvrij, voorzien van een alarmeringssysteem, aangepaste toiletten en een ruim opgezette badkamer. 

Faciliteiten

Kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op!

Foto's en video

Bent u benieuwd naar deze locatie? Neem een kijkje op Rijserf:

 

 

 

 

Naar boven