Kloostergaard

Tegenover de molen, in de kloostertuin, aan de rand van Etten-Leur

 

Een eenvoudige keuze

Speelt u met het idee om te verhuizen? Met het oog op de toekomst omdat u een dagje ouder wordt? Of omdat u iemand anders hierbij wilt helpen? Avoord maakt die afweging een stuk makkelijker. Want wist u bijvoorbeeld dat u ook zónder indicatie in een appartement in Kloostergaard kunt wonen? Bel voor meer informatie met ons Cliënten Service Bureau: 0800 - 220 0 220 (gratis, op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of stel ons uw vraag via het contacformulier.

Corona Wonen

Kloostergaard is gecertificeerd met het gouden label van het keurmerk Corona Wonen:

Locatie

Kloostergaard in Etten-Leur, is één van de zes locaties van Avoord. Hier wonen is in de buurt zijn van het centrum van Etten-Leur, winkels, cafés, postkantoor, bank, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, verenigingen maar ook midden in de rustieke, groene omgeving. En dat alles op loopafstand.

Thuis in Kloostergaard

De locatie bestaat uit een gedeelte met 94 comfortabele appartementen van 80 tot 150m2, voor mensen met of zonder zorgindicatie. De appartementen zijn geschikt voor iedereen die (meteen of in de toekomst) zorg nodig heeft maar zelfstandig wilt blijven wonen. Daarom zijn de appartementen onder andere drempelvrij, voorzien van een alarmeringssysteem, aangepaste toiletten en een ruim opgezette badkamer. 

Faciliteiten

Kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op!

Foto's

 

 

 

Naar boven