Contrefort

Op de Leur tussen molen, kerk en haven 

Een eenvoudige keuze

Speelt u met het idee om te verhuizen? Met het oog op de toekomst omdat u een dagje ouder wordt? Of omdat u iemand anders hierbij wilt helpen? Avoord maakt die afweging een stuk makkelijker. Want wist u bijvoorbeeld dat u ook zónder indicatie in een appartement in Contrefort kunt wonen? Bel voor meer informatie met ons Cliënten Service Bureau: 0800 - 220 0 220 (gratis, op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of stel ons uw vraag via het contacformulier.

Corona Wonen

Contrefort is gecertificeerd met het gouden label van het keurmerk Corona Wonen:

 

Locatie

Contrefort in de wijk Schoenmakershoek in Etten-Leur Noord, is één van de zes locaties van Avoord. Hier wonen is dicht in de buurt zijn van de haven, winkels, cafés, postkantoor, bank, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, verenigingen en de groene omgeving. En dat alles op loopafstand.

Het Turfschip

Een goede buur van Contrefort is Het Turfschip. Behalve dat er vele (sport)verenigingen hier hun thuisbasis hebben, zijn de bewoners van Contrefort ook welkom. Om een hapje te eten in het restaurant bijvoorbeeld. Of voor een kop koffie met wat lekkers. Via de overdekte verbinding tussen Contrefort en het Turfschip is het makkelijk om even onder de mensen te zijn en anderen te ontmoeten.

Thuis in Contrefort

De locatie bestaat uit een gedeelte met 117 comfortabele appartementen van 80 tot 150m2, voor mensen met of zonder zorgindicatie. En er is een gedeelte waar 18 ouderen kleinschalig beschermd wonen verspreid over 3 groepswoningen met een gezamenlijke tuin en overdekt binnenplein. Hier is altijd zorg van Avoord aanwezig. De appartementen zijn geschikt voor iedereen die (meteen of in de toekomst) zorg nodig heeft maar zelfstandig wilt blijven wonen. Daarom zijn de appartementen onder andere drempelvrij, voorzien van een alarmeringssysteem, aangepaste toiletten en een ruim opgezette badkamer. De appartementen worden verhuurd door Woonstichting Etten-Leur. 

Faciliteiten

Kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op.

Foto's en video

Bent u benieuwd naar deze locatie? Neem een kijkje bij de woongroepen van Contrefort.

 

 

 

Naar boven