Het Anbarg

Midden in de samenleving, in het Elisabethpark, Etten-Leur

 

Een eenvoudige keuze

Speelt u met het idee om te verhuizen? Met het oog op de toekomst omdat u een dagje ouder wordt? Of omdat u iemand anders hierbij wilt helpen? Avoord maakt die afweging een stuk makkelijker. Want wist u bijvoorbeeld dat u ook zónder indicatie in een appartement in Het Anbarg kunt wonen? Bel voor meer informatie met ons Cliënten Service Bureau: 0800 - 220 0 220 (gratis, op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of stel ons uw vraag via het contacformulier.

Keurmerken

Het Anbarg is gecertificeerd met twee gouden labels van het keurmerk Corona Wonen en met Zorg met Sterren:

  

Locatie

Het Anbarg in Etten-Leur, is één van de zes locaties van Avoord. Hier wonen is dicht in de buurt zijn van het centrum van Etten-Leur en openbaar vervoer. Deze locatie is gelegen aan het Elisabethpark. 

Thuis in Het Anbarg

De locatie bestaat uit een gedeelte met 87 comfortabele appartementen van 80 tot 150m2, voor mensen met of zonder zorgindicatie. En er is een gedeelte waar 144 ouderen kleinschalig beschermd wonen verspreid over 24 groepswoningen met een gezamenlijke tuin en overdekt binnenplein. Hier is altijd zorg van Avoord aanwezig.
De appartementen zijn geschikt voor iedereen die (meteen of in de toekomst) zorg nodig heeft maar zelfstandig wilt blijven wonen. Daarom zijn de appartementen onder andere drempelvrij, voorzien van een alarmeringssysteem, aangepaste toiletten en een ruim opgezette badkamer. 

Faciliteiten

Kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op!

Foto's en video

Bent u benieuwd naar deze locatie? Neem een kijkje op Het Anbarg:

De afdeling Tijdelijk Verblijf op Het Anbarg:

 

 

 

Naar boven