De vraagwinkel

De vraagwinkel van Avoord: een winkel voor uw vragen

Een warme, open en laagdrempelige plek waar uw vragen centraal staan

Opening
Op woensdag 18 april opent de burgemeester van Zundert, mevrouw Poppe-de Looff, om 13.00 uur de vraagwinkel. U bent van harte welkom bij deze officiële opening!

Voor alle inwoners van Zundert
De vraagwinkel is er voor alle inwoners in Zundert die vragen hebben over hoe zij zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunnen blijven wonen. Het biedt een warme, open, laagdrempelige plek waar u makkelijk binnen loopt en waar iemand aanwezig is om uw vragen te beantwoorden of samen met u op zoek gaat naar een antwoord.

Aanbod
Eén van de taken van de vraagwinkel is het geven van advies en het beantwoorden van vragen over een gezonde levensstijl. Dat gaat niet alleen over gezond eten en bewegen maar ook over het opbouwen van een netwerk. Door zo lang mogelijk een actief en sociaal leven te leiden worden mensen over het algemeen gezonder oud zodat ze tot op hoge leeftijd thuis kunnen blijven wonen. Ook dan staan wij klaar met informatie over bestaande producten en diensten van Avoord. Elke bezoeker mag rekenen op een gespecialiseerd advies. Van de aanschaf van een hulpmiddel zoals een rollator tot voedingstips en van het ontwikkelen van bewegingsprogramma’s tot het meedenken over het aanpassen van de woning. Ook kunnen mensen terecht voor workshops over social media, een toelichting op seniorenreizen of een bijeenkomst waarin internetbankieren en bankzaken centraal staan.

Het aanbod aan activiteiten wordt bepaald door de vragen van de bezoekers. Die vragen toetsen we voortdurend. We luisteren goed naar onze bezoekers en gaan graag de interactie met hen aan. 

Openingstijden en adres
Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Bredaseweg 10, Zundert (Residence De Wissel)

Kunnen we u helpen? Neem dan contact met ons op.

Naar boven