De Willaert

 

Omringd door groen, tussen de mensen, in hartje Zundert

 

Een eenvoudige keuze

Speelt u met het idee om te verhuizen? Bijvoorbeeld omdat u een dagje ouder wordt? Avoord maakt die afweging een stuk makkelijker. Want wist u bijvoorbeeld dat u via Thuisvester ook zónder indicatie in een appartement in De Willaert kunt wonen? Ga naar thuisvester.nl voor meer informatie.

Corona Wonen

De Willaert is gecertificeerd met twee gouden labels van het keurmerk Corona Wonen en met Zorg met Sterren:

  

Locatie

De Willaert in Zundert, is één van de zes locaties van Avoord. Hier wonen is in de buurt zijn van het centrum van Zundert, winkels, cafés, postkantoor, bank, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, verenigingen en de groene omgeving. En dat alles op loopafstand.

Thuis in De Willaert

De locatie bestaat uit een gedeelte met 135 comfortabele appartementen van 80 tot 150m2, voor mensen met of zonder zorgindicatie. En er is een gedeelte waar 60 ouderen kleinschalig beschermd wonen verspreid over 8 groepswoningen met een gezamenlijke moestuin en overdekt binnenplein. Hier is altijd zorg van Avoord aanwezig.
De appartementen zijn geschikt voor iedereen die (meteen of in de toekomst) zorg nodig heeft maar zelfstandig wilt blijven wonen. Daarom zijn de appartementen onder andere drempelvrij, voorzien van een alarmeringssysteem, aangepaste toiletten en een ruim opgezette badkamer. Bij Avoord neemt u de zorg af zoals u het wenst. Dat is zorgeloos wonen.

Faciliteiten

Kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op!

Foto's

 

Naar boven