Mail ons Bel ons

Avoord Tijdelijke Thuiszorg AanHuis

Tijdelijke thuiszorg van Avoord AanHuis biedt uitkomst

Als u door omstandigheden een tijdje minder goed voor uzelf kunt zorgen maar snel weer op de been wilt zijn, dan biedt Tijdelijke Thuiszorg AanHuis (TTZ) uitkomst. Van ondersteunende begeleiding tot zwaardere zorg, we bieden u graag de zorg die u nodig heeft. 

Wanneer tijdelijke thuiszorg?

Heeft u tijdelijk thuiszorg nodig bij het herstel na een operatie? Of bent u herstellende van een ziekte, bijvoorbeeld het coronavirus (COVID-19)? Tijdelijke Thuiszorg AanHuis biedt u hierbij de passende zorg totdat u weer volledig voor uzelf kunt zorgen. Ook bekijkt u samen met de wijkverpleegkundige wat er nodig is om na uw herstel zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. 

De wijkverpleegkundige geeft ook een indicatie voor eventuele benodigde zorg nadat de periode van tijdelijke thuiszorg is afgerond. De wijkverpleegkundigen werken bovendien nauw samen met huisartsen, ergo- en fysiotherapeuten en zorg- en welzijnsorganisaties. Zij informeren u graag over diensten en organisaties die u na uw herstel verder kunnen helpen om fijner, langer, zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Palliatieve zorg

Wenst u thuis ondersteuning bij de zorg tijdens uw laatste levensfase? Onze wijkverpleegkundigen staan voor u klaar tijdens deze moeilijke laatste periode. We bieden u 7 dagen in de week, 24 uur per dag intensieve zorg op maat. Avoord heeft de kennis en ervaring op het gebied van palliatieve
zorg en werkt samen met het hospice Marianahof en VPTZ Nederland (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg).

Waarom Tijdelijke Thuiszorg van Avoord?

Snel van start
U krijgt altijd binnen 24 uur een antwoord op uw aanvraag voor tijdelijke thuiszorg. Vaak kan de wijkverpleegkundige al dezelfde of de volgende dag bij u van start.

Veelzijdige én gespecialiseerde zorg
Onze wijkverpleegkundigen hebben de juiste ervaring en expertise in huis om u de best mogelijke zorg te bieden. Daarnaast is tijdelijke thuiszorg een uitkomst als u thuis herstelt van het coronavirus.  Als u het coronavirus heeft gehad dan kan het voorkomen dat u nog restklachten heeft. Denk aan extreme vermoeidheid, longklachten, ademnood of maagklachten. Onze  wijkverpleegkundigen van TTZ hebben veel kennis en ervaring op het gebied van zorg na COVID-19. Bij hen bent u dus zeker in goede handen!

Kwaliteit
Kwaliteit van zorg én leven staat voorop. Daarom evalueren we elke twee weken samen met u de tijdelijke thuiszorg die u van ons ontvangt. Wat gaat goed en kunt u weer zelf oppakken, wat verdient nog aandacht en wat spreken we hierover af. We betrekken hier ook de huisarts en
paramedici bij zoals de fysiotherapeut of ergotherapeut.

Waar kunnen wij u thuis bij ondersteunen?

  • Kortdurende zorg na een operatie of aandoening
  • Hulp bij persoonlijke verzorging tot opbouw naar volledige zelfredzaamheid
  • Wondzorg
  • Zwachtelen
  • Aanleren van of ondersteuning bij het injecteren
  • Advies over hulpmiddelen en zoeken naar de juiste hulpmiddelen
  • Overige verpleegtechnische handelingen

Tijdelijke Thuiszorg aanvragen

Wijkverpleging zit in het basispakket van de zorgverzekering. Afhankelijk van uw zorgvraag kan ook sprake zijn van een indicatie vanuit de Wmo. 

Meer weten?
Bel ons Cliënten Service Bureau via 076 - 532 50 00 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden?
Dit kan via uw huisarts of neem rechtstreeks contact op met het team Tijdelijke Thuiszorg op telefoonnummer 076-532 6666.

  • 'De zorg neemt de tijd voor een praatje.'
  • 'Echte aandacht voor mij en mijn echtgenoot-de liefde die we voelen vanuit die aandacht.'
  • 'De gezellige binnenkomst, de verzorgenden vinden het leuk om bij hun cliënten te zijn. Ze zijn geïnteresseerd en deskundig.'

Vraag een gesprek aan met de wijkverpleegkundige

De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u wat er nodig is om u snel weer op de been te krijgen zodat u volledig zelfstandig thuis kunt wonen. Ook geeft zij -wanneer nodig- de indicatie voor zorg. Vaak kan dezelfde dag de nodige tijdelijke thuiszorg van Avoord AanHuis al starten.