Mail ons Bel ons

De vraagwinkel

Voor al uw vragen over zorg, hulpmiddelen, gezondheid en wonen

Vraagt u zich af hoe u zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunt blijven wonen? Breng eens een bezoek aan de vraagwinkel.

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Bredaseweg 10
4881DE Zundert
Wat vindt ú belangrijk?
076 - 532 61 60

Producten en diensten van Avoord

Wonen, zorg, logeren, thuiszorg, palliatieve zorg, dagopvang

Stel dat u, of iemand in uw omgeving, vroeg of laat hulp of zorg nodig heeft? Neem dan contact op met de vraagwinkel. Daar is altijd een relatiebeheerder van Avoord aanwezig om antwoord te geven op uw vragen. Bijvoorbeeld als u zorg nodig heeft, of interesse heeft in andere producten of diensten van Avoord. Maar ook als u niet weet hoe u een indicatie moet aanvragen of door de bomen het bos niet meer ziet. Wat voor vraag u ook heeft over ondersteuning, onze medewerkers helpen u graag!

Activiteiten & nieuws uitgelicht

 • Inloopspreekuur Casemanager dementie

  14:00 tot 15:00, De vraagwinkel

  Heeft u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager kan u dan verder helpen.
 • Inloopspreekuur Wijkverpleegkundige

  13:30 tot 14:30, De vraagwinkel

  Soms kan het ingewikkeld zijn om de juiste zorg te vinden en om hulp te vragen. De wijkverpleegkundige staat vrijblijvend klaar om al uw vragen te beantwoorden.
 • Aanspreekpunt Thuisvester

  09:30 tot 17:00, De vraagwinkel

  Thuisvester aanwezig in de vraagwinkel.
 • Inloopspreekuur Casemanager dementie

  14:00 tot 15:00, De vraagwinkel

  Heeft u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager kan u dan verder helpen.
 • Inloopspreekuur Wijkverpleegkundige

  13:30 tot 14:30, De vraagwinkel

  Soms kan het ingewikkeld zijn om de juiste zorg te vinden en om hulp te vragen. De wijkverpleegkundige staat vrijblijvend klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Inloopspreekuur Casemanager Dementie

Heeft u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager kan u dan verder helpen. Zij kan u de eerste informatie geven over geheugenproblemen in het algemeen en specifiek over dementie. Wanneer u zich zorgen maakt of vragen heeft, nodigen wij u uit voor het inloopspreekuur. Iedere woensdagmiddag tussen 14.00-15.00 uur kunt u binnenlopen voor gratis en vrijblijvend advies.

Hulpmiddelen

De zorg- en welzijnsproducten van MediPlus zijn verkrijgbaar via de vraagwinkel. Deze hulpmiddelen kunnen een positieve bijdrage leveren zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Voor al uw vragen over zorg, hulpmiddelen, gezondheid en wonen. Vraagt u zich af hoe u zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunt blijven wonen? Breng eens een bezoek aan de vraagwinkel. 

Inloopspreekuur Wijkverpleegkundige

Soms kan het ingewikkeld zijn om de juiste zorg te vinden en om hulp te vragen. De wijkverpleegkundige staat vrijblijvend klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om mee te denken hoe in uw eigen omgeving vertrouwd en veilig kan blijven wonen, is er een wekelijks wijkverpleegkundig spreekuur. De wijkverpleegkundige geeft u informatie over diensten en organisaties die u verder kunnen helpen. Ook kan zij meedenken en u adviseren over verschillende vormen van thuiszorg, dagbesteding en begeleiding. Iedere donderdagochtend tussen 11.00-12.00 uur kunt u binnenlopen voor gratis en vrijblijvend advies.

Samenwerking met partners

Heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld wonen, voeding of bewegen? Dan kunnen onze partners u adviseren. Wij werken samen met onder andere Thuisvester waarvan wekelijks een medewerker in de vraagwinkel aanwezig is. Huurders en woningzoekenden kunnen hier iedere dinsdag van 9.30 tot 17.00 uur terecht met hun vragen.

Inloopspreekuur GZ-psycholoog

Elk mens worstelt zo nu en dan met zijn gedachten of gevoelens. Soms lukt het niet om alleen uit die worsteling te komen. Maar de stap naar een psycholoog is dan te groot of te zwaar. Het gratis inloopspreekuur in de vraagwinkel is dan de oplossing. Iedere vrijdagochtend tussen 10.00 – 11.00 uur kunt u zonder verwijzing binnenlopen voor gratis en vrijblijvend advies.

Cadeautjes

Bent u op zoek naar een origineel cadeau zoals spelletjes voor senioren, vrolijke notitieblokjes, lekkere verzorgingsproducten, wenskaarten of lokale thee uit Zundert? Dan bent u ook van harte welkom in de vraagwinkel.

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.