Mail ons Bel ons

De vraagwinkel

Voor al uw vragen over zorg, hulpmiddelen, gezondheid en wonen

Vraagt u zich af hoe u zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunt blijven wonen? Breng eens een bezoek aan de vraagwinkel. Daar is altijd een relatiebeheerder van Avoord aanwezig om antwoord te geven op uw vragen. Bijvoorbeeld als u zorg nodig heeft, of interesse heeft in andere producten of diensten van Avoord. Maar ook als u niet weet hoe u een indicatie moet aanvragen of door de bomen het bos niet meer ziet. Wat voor vraag u ook heeft over ondersteuning, onze medewerkers helpen u graag!

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.
 

Hét Zunders Leesplangeske óók te gebruiken als placemat!

Zunders Leesplangeske

Weet u wat de woorden betekenen?!!

Nu exclusief verkrijgbaar in de vraagwinkel!
1 voor EUR 3,- en 2 voor EUR 5,-

De volledige opbrengst gaat naar de Heemkundekring van Zundert 

 

NB Hier geldt niet de korting van de Avoordeelpas op

Zundertse honing mét bloemzaadjes

Nu bij de vraagwinkel bij aankoop van de heerlijke Zundertse Honing gratis 2m wildboeketzaadjes 

Bijzondere kaarten

Een kaart vertelt een verhaal. Vandaar dat wij bij de vraagwinkel prachtige orginele kaarten hebben. Kaarten om iemand te feliciteren met de geboorte van een nieuw wonder tot het een prachtige kaart die iemand een hart onder de riem steekt. Kom eens kijken!

Met de Avoordeelpas krijgt u 10% korting!

Bredaseweg 10
4881DE Zundert
Wat vindt ú belangrijk?
076 - 532 61 60

Een kijkje bij de vraagwinkel

Wij bewandelen samen met u het zorgpad...

Wij bewandelen samen met ú het zorgpad...

Van dinsdag tot en met zaterdag zit er bij ons in de vraagwinkel een relatiebeheerder.
De relatiebeheerder kan al veel van uw vragen beantwoorden en samen met u het juiste pad bewandelen!

Als het nu gaat om hoe u thuiszorg kan ontvangen, u heeft vermoedens dat iemand in uw directe omgeving gaat dementeren en u zoekt daarin een weg, u heeft hulpmiddelen nodig, u wilt weten hoe u in de Willaert kan gaan wonen.....

Dit én nog veel meer vragen kunt u allemaal kwijt bij onze relatiebeheerders. Samen met u gaan zij kijken hoe alles het beste geregeld kan worden. In persoon én met alle tijd en aandacht voor u.

De druppelbril

De druppelbril, een hulpmiddel om het gemak van het druppelen in uw ogen te vergroten! Nu verkrijgbaar bij de vraagwinkel.

Hoe werkt dit?! Onze collega Conja geeft u een demonstratie

Activiteiten & nieuws uitgelicht

Hulpmiddelen

De zorg- en welzijnsproducten van MediPlus zijn verkrijgbaar via de vraagwinkel. Deze hulpmiddelen kunnen een positieve bijdrage leveren zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Voor al uw vragen over zorg, hulpmiddelen, gezondheid en wonen. Vraagt u zich af hoe u zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunt blijven wonen? 

Of het nu gaat om huren of kopen van uw hulpmiddelen, u kunt voor alles terecht bij de vraagwinkel in Zundert. Alle producten worden gratis afgeleverd in de vraagwinkel én bij het kopen van hulpmiddelen krijgt u zelfs 10% korting.

Loop gerust eens binnen en kijk wat wij voor u kunnen betekenen! 

Inloopspreekuur Wijkverpleegkundige

Soms kan het ingewikkeld zijn om de juiste zorg te vinden en om hulp te vragen. De wijkverpleegkundige staat vrijblijvend klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om mee te denken hoe in uw eigen omgeving vertrouwd en veilig kan blijven wonen, is er het wijkverpleegkundig spreekuur.

De wijkverpleegkundige geeft u informatie over diensten en organisaties die u verder kunnen helpen. Ook kan zij meedenken en u adviseren over verschillende vormen van thuiszorg, dagbesteding en begeleiding. Iedere eerste en derde donderdag van de maand is onze wijkverpleegkundige, Marieka, voor u tussen 13.30 en 15.30 aanwezig. 

Twijfelt u of u thuiszorg nodig hebt? Denkt u dat een dierbare van u wellicht thuiszorg nodig heeft, maar weet u niet hoe u dit kan bewerkstelligen? Marieka kan al uw vragen beantwoorden! Zowel voor tijdelijke als langdurige thuiszorg. 

Samenwerking met partners

Heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld wonen, voeding of bewegen? Dan kunnen onze partners u adviseren. Wij werken samen met onder andere Thuisvester waarvan wekelijks een medewerker in de vraagwinkel aanwezig is. Huurders en woningzoekenden kunnen hier iedere dinsdag van 9.30 tot 17.00 uur terecht met hun vragen.

Cadeautjes

Bent u op zoek naar een origineel cadeau zoals spelletjes voor senioren, vrolijke notitieblokjes, lekkere verzorgingsproducten, wenskaarten of lokale thee uit Zundert? Dan bent u ook van harte welkom in de vraagwinkel.

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.