Mail ons Bel ons

Avoord-abonnee worden

Kortingen & exclusieve Avoord-producten

Met een Avoord Abonnement krijgt u toegang tot een aantal exclusieve Avoord-producten. Ook ontvangt u een Avoordeelpas waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen bij Avoord en haar partners. Neem voor een abonnement of meer informatie contact op met het Cliënten Service Bureau van Avoord via het gratis telefoonnummer 0800 – 220 0 220.

Professionele alarmopvolging

Met één druk op de knop contact met de meldcentrale. En vervolgens komt een professionele hulpverlener naar u toe. Dat geeft een veilig gevoel. Alleen met een Avoord Abonnement kunt u gebruik maken van dit product.

De Duofiets

Met de Duofiets gaat u samen veilig op pad. Makkelijk op- en afstappen, stabiel en met trapondersteuning. Bovendien zit u naast elkaar, dat is wel zo gezellig. De Duofiets is gratis voor abonnees van Avoord.

Voordeel in 't warm hart

10% korting met de Avoordeelpas in 't warm hart en de winkel

Uw verjaardag

Een bon voor koffie met gebak op uw verjaardag.

Onze partners

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.

Wat vindt ú belangrijk?
076 - 532 50 00

Eugene Roks Fiets & Service

Eugene Roks Fiets & Service biedt met de Avoordeelpas 15% korting op accessoires.

Sint Bavostraat 40, 4891 CJ Rijsbergen
076 596 1275, www.eugeneroks.nl

Van der Veeken de Fietsspecialist

Een groot assortiment fietsen, fietsonderdelen, -kleding en -accessoires. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting op onderdelen, accessoires en kleding.

Bisschopsmolenstraat 104, Etten-Leur
www.profilevanderveeken.nl

Life&Garden

Verrast met planten en accessoires voor binnen en buiten en met workshops. Met de Avoordeelpas betaalt u slechts € 1,- voor een kopje koffie of thee tijdens uw bezoek en ontvangt u 10% korting op uw aankopen.

Lage Vaartkant 11, Etten-Leur

Donker & Blond

Alles vers uit eigen keuken en gezond. Met de Avoordeelpas betaalt u voor koffie met warme appeltaart en slagroom slechts € 3,25.

Hof van den Houte, Etten-Leur
076 - 762 01 11, www.donkerenblond.net

Multivlaai

Verrukkelijke vlaaien. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting en gratis levering in Etten-Leur.

Burchtplein 78, Etten-Leur
076 - 501 23 97, www.multivlaai.nl

Kersten Hulpmiddelenspecialist

Gespecialiseerd in advies, levering en onderhoud van hulpmiddelen voor alledag en complexe aanpassingen aan rolstoel of auto. Met Avoordeelpas 10% korting als u via de webshop bestelt (u vult dan als kortingsbon “Avoord-korting15” in). Bovendien kunt u jaarlijks gratis uw rollator laten keuren op een Avoord-locatie.

www.gezondshopwebwinkel.nl

Bloemen en Plantenhal Corina

Verse snijbloemen en kamerplanten maar ook cadeauartikelen en potterie. Met de Avoordeelpas worden bloemen gratis thuis bezorgd in Rijsbergen, Zundert en Etten-Leur.

Schriekenweg 6, Rijsbergen
076 - 596 32 89, www.corinabloemen.nl

Dioone Schoonheid en Pedicurestudio

Even genieten en ontspannen. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting op harsen/epileren en een standaard schoonheidsbehandeling en betaalt u slechts € 19,- voor een pedicurebehandeling.

Van Goghplein 16, Etten-Leur
076 - 503 28 76

Roovers Bloem en Plant

Bloemen, planten en aanverwante artikelen. Bovendien ook bloemschikbedrijf. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting op uw aankopen.

Molenstraat 10, Zundert
076 - 599 48 37, www.rooversbloemen.shop

’t Witte Paard

Hotel, restaurant en café in het centrum van Etten-Leur. Met de Avoordeelpas ontvangt u een gratis portie bitterballen bij bestelling van 2 drankjes en een gratis fles huiswijn bij een 3-gangendiner voor 2 personen. Bovendien ontvangt u 20% korting op een wijnproeverij voor 2 personen.

Oude Bredaseweg 15, Etten-Leur
076 - 303 13 01, www.hotelhetwittepaard.nl

Zus & Zo

Gezellige lunchgelegenheid waar u terecht kunt voor koffie met een lekkernij, uitgebreide lunch, High-Tea, borrel of diner. Met de Avoordeelpas betaalt u voor koffie met een lekkernij slechts € 3,25.

Raadhuisplein 37, Etten-Leur
076 - 504 11 34, www.lunchcafezusenzo.nl

Healthclub Better Bodies

Voor sportieve inspanning en ontspanning. Met de Avoordeelpas wordt u ontvangen met koffie en kunt u een week gratis sporten om een passend abonnement te kunnen vaststellen.

Hofdreef 38, Zundert
076 - 597 54 99, www.betterbodieszundert.nl

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag of een opmerking?
Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op.