Mail ons Bel ons

Avoord-abonnee worden

Kortingen & exclusieve Avoord-producten

Met een Avoord Abonnement krijgt u toegang tot een aantal exclusieve Avoord-producten. Ook ontvangt u een Avoordeelpas waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen bij Avoord en haar partners. Neem voor een abonnement of meer informatie contact op met het Cliënten Service Bureau van Avoord via het gratis telefoonnummer 0800 – 220 0 220.

Professionele alarmopvolging

Met één druk op de knop contact met de meldcentrale. En vervolgens komt een professionele hulpverlener naar u toe. Dat geeft een veilig gevoel. Alleen met een Avoord Abonnement kunt u gebruik maken van dit product.

De Duofiets

Met de Duofiets gaat u samen veilig op pad. Makkelijk op- en afstappen, stabiel en met trapondersteuning. Bovendien zit u naast elkaar, dat is wel zo gezellig. De Duofiets is gratis voor abonnees van Avoord.

Voordeel in 't warm hart

10% korting met de Avoordeelpas in 't warm hart en de winkel.

Voordeel bij de Zorgwinkel

10% korting met de Avoordeelpas op alle producten zoals kaarten en honing. Dit geldt niet voor de reeds afgeprijsde artikelen.

Uw verjaardag

Een bon voor koffie met gebak op uw verjaardag.

Onze partners

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.

Wat vindt ú belangrijk?
076 - 532 50 00

Eugene Roks Fiets & Service

Eugene Roks Fiets & Service biedt met de Avoordeelpas 15% korting op accessoires.

Sint Bavostraat 40, 4891 CJ Rijsbergen
076 596 1275, www.eugeneroks.nl

Van der Veeken de Fietsspecialist

Een groot assortiment fietsen, fietsonderdelen, -kleding en -accessoires. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting op onderdelen, accessoires en kleding.

Bisschopsmolenstraat 104, Etten-Leur
www.profilevanderveeken.nl

Life&Garden

Verrast met planten en accessoires voor binnen en buiten en met workshops. Met de Avoordeelpas betaalt u slechts € 1,- voor een kopje koffie of thee tijdens uw bezoek en ontvangt u 10% korting op uw aankopen.

Lage Vaartkant 11, Etten-Leur

Donker & Blond

Alles vers uit eigen keuken en gezond. Met de Avoordeelpas betaalt u voor koffie met warme appeltaart en slagroom slechts € 3,25.

Hof van den Houte, Etten-Leur
076 - 762 01 11, www.donkerenblond.net

Multivlaai

Verrukkelijke vlaaien. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting en gratis levering in Etten-Leur.

Burchtplein 78, Etten-Leur
076 - 501 23 97, www.multivlaai.nl

Kersten Hulpmiddelenspecialist

Gespecialiseerd in advies, levering en onderhoud van hulpmiddelen voor alledag en complexe aanpassingen aan rolstoel of auto. Met Avoordeelpas 10% korting als u via de webshop bestelt (u vult dan als kortingsbon “Avoord-korting15” in). Bovendien kunt u jaarlijks gratis uw rollator laten keuren op een Avoord-locatie.

www.gezondshopwebwinkel.nl

Bloemen en Plantenhal Corina

Verse snijbloemen en kamerplanten maar ook cadeauartikelen en potterie. Met de Avoordeelpas worden bloemen gratis thuis bezorgd in Rijsbergen, Zundert en Etten-Leur.

Schriekenweg 6, Rijsbergen
076 - 596 32 89, www.corinabloemen.nl

Dioone Schoonheid en Pedicurestudio

Even genieten en ontspannen. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting op harsen/epileren en een standaard schoonheidsbehandeling en betaalt u slechts € 19,- voor een pedicurebehandeling.

Van Goghplein 16, Etten-Leur
076 - 503 28 76

Roovers Bloem en Plant

Bloemen, planten en aanverwante artikelen. Bovendien ook bloemschikbedrijf. Met de Avoordeelpas ontvangt u 10% korting op uw aankopen.

Molenstraat 10, Zundert
076 - 599 48 37, www.rooversbloemen.shop

’t Witte Paard

Hotel, restaurant en café in het centrum van Etten-Leur. Met de Avoordeelpas ontvangt u een gratis portie bitterballen bij bestelling van 2 drankjes en een gratis fles huiswijn bij een 3-gangendiner voor 2 personen. Bovendien ontvangt u 20% korting op een wijnproeverij voor 2 personen.

Oude Bredaseweg 15, Etten-Leur
076 - 303 13 01, www.hotelhetwittepaard.nl

Zus & Zo

Gezellige lunchgelegenheid waar u terecht kunt voor koffie met een lekkernij, uitgebreide lunch, High-Tea, borrel of diner. Met de Avoordeelpas betaalt u voor koffie met een lekkernij slechts € 3,25.

Raadhuisplein 37, Etten-Leur
076 - 504 11 34, www.lunchcafezusenzo.nl

Healthclub Better Bodies

Voor sportieve inspanning en ontspanning. Met de Avoordeelpas wordt u ontvangen met koffie en kunt u een week gratis sporten om een passend abonnement te kunnen vaststellen.

Hofdreef 38, Zundert
076 - 597 54 99, www.betterbodieszundert.nl

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag of een opmerking?
Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op.